You are here

5 posts / 0 new
Last post
Image Export Presets deleted #1
Matt M's picture
by Matt M
June 23, 2012 - 6:16pm

A couple months ago I was messing around with the export settings trying to get an ideal email/facebook settings configured and ended up deleting the 'stock' apple presets and am now trying to figure out how to get them back without dealing with reinstalling a new copy of Aperture?
ANy ideas? Maybe an update to the Library files?

Thanks for any input

David  Moore's picture
by David Moore
June 23, 2012 - 11:54pm

I wish I knew what to send you. I don’t know… maybe if you deleted the Import presets.plist in the user library Preferences it would rebuild what you need. Drag that to the desktop incase its just your changes which is what I think it is. Reinstall is not that bad. Good luck

davidbmoore@mac.com
Twitter= @davidbmoore
Scottsdale AZ

gfsymon's picture
by gfsymon
June 24, 2012 - 8:24am

Quit Aperture.
Go to : User/Library/Application Support/Aperture (if you’re on 10.7 the hold down the Option (alt) key and choose the ‘Go’ menu from the Finder. You will see ‘Library’)
Move the file “Export Presets.plist” to the Desktop
Restart Aperture

This will delete everything you have added to the list. I don’t know if it will restore the default presets, but there’s one way to find out. :)

David  Moore's picture
by David Moore
June 24, 2012 - 2:34pm

OOps I meant export and not import. Grants reply is more detailed and accurate. Senior moment.

davidbmoore@mac.com
Twitter= @davidbmoore
Scottsdale AZ

Matt M's picture
by Matt M
June 24, 2012 - 9:06pm

Thanks for the quick replies!! Dragging the Export Presets.plist to the desktop and restarting Aperture did the trick!
Thanks again, you saved me a lot of time and frustration!

You may login with either your assigned username or your e-mail address.
Passwords are case-sensitive - Forgot your password?